IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  InloggenInloggen  RegistrerenRegistreren  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  

Deel | 
 

 Tahoma

Ga naar beneden 
AuteurBericht
HappyBoy_SilverJet
Admin
avatar

Aantal berichten : 132
Registratiedatum : 06-06-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Balen, Antwerpen, België
Characters :
ABADDON ~ LeaderDevils
FLASH ~ Angel


BerichtOnderwerp: Tahoma   ma jun 18, 2012 8:01 am

Naam: Tahoma
Geslacht: hengst
Soort: Horse
Karakter: Het is een veelzijdige hengst. Merries interesseren hem haast niet, al vindt hij het geweldig om ze in te palmen. Hij is niet van het hele ik dek elke merrie omdat ik geweldig ben gedoe. Hij is simpel en houdt zijn hoofd eerder koel. Aangezien hij soms nogal een heethoofd is, en flink kan flippen is dat het beste voor hem en dat weet hij maar al te goed. Hij zal eerder voor zijn eigen best wil weglopen dan je kwaad doen. Hij haat opdringerige dieren, of uitlokkende. Etc. Het valt hem slecht en hij haalt ook maar al te graag uit wanneer je hem niet zint. Als je in zijn buurt ben gedraag je je volgens zijn regels. Anders is het of aangevallen worden, of in de steek gelaten worden, of jij veranderen. Simpel zat, effectief maar ook enigszins gemeen. Verder kan hij best een goed gezelschap zijn. Hij is wijs, maar kan nog veel leren.
Geschiedenis: Hij is ongewild. Door zijn ouders werd hij verwaarloosd, zijn zusje en broer waren beter dan hij. Hij was maar een lelijk en dom beest. Maar ze zagen de wijsheid en kracht in hem niet. Na jaren lang te hebben getolereerd wat ze probeerden, konden en dan ook graag deden was hij het zat. Hij was uitgeput en levenloos. Zijn kracht om te overleven was naar beneden gehaald door de uitspraken van zijn ouders, zijn bloedeigen broer en zusje. Met de enige krachten die hij over had liep hij weg. Op zoek naar paarden die van hem zouden houden, naar spieren en wijsheid. Hij vond deze bij een lieve merrie, zij liet hem in zien dat niet alles verloren was. Totdat ze overleed door de aanval van een Devil. Hij had toegekeken, was toegetakeld maar werd gespaard. Jarenoude littekens achtervolgen hem met zijn verleden. Maar hij bezwijkt er niet onder, echter is hij verblind door woede. Voor de Devils, voor de Angels. Voor elk dier die hem niet had geholpen toen hij het juist nodig had.
Speler: Won’tSurrender
Foto:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://passionata.actieforum.com
 
Tahoma
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Passionata. :: Horse Info :: Register :: Accepted :: The Horses-
Ga naar: